Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2016-09-27
|
Kategorier:

Nyheter

Byggstatus på Gotland

IP-Only arbetar för fullt med att bygga ut fibernätet på Gotland. En del arbete kvarstår men snart är vi där. Nedan ger stadsnätsansvarig Tommy Andersson en kort lägesbeskrivning.

Hej Tommy! Hur ser läget ut?
– Byggnationen går som planerat. Vi har byggt klart stora delar av Gotlands fibernät och arbetar just nu med att bygga ut områdena så att ännu fler bostadsägare och företag ska få tillgång till fiber.

Rute
I Rute har vi kommit halvvägs med grävningen, och blåsningen av fibern har påbörjats. Blåsning innebär att man blåser in fibern med tryckluft i tomma rör som vi har lagt ned i marken (kanalisation). Målsättningen är att Rutes fibernät ska vara driftsatt vintern 2016/2017.

Lummelundsväg
Vi arbetar för närvarande med att söka de grävtillstånd som krävs för att starta igång. Så snart vi har fått in alla tillstånd kommer vi att börja gräva, vilket vi hoppas på är mycket snart.

Lundbygatan Österby
Här befinner vi oss i byggplaneringsprocessen. Det innebär att vi kartlägger området och projekterar hur fibern skall dras.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan